Spelregels Zwembad De Koekoek

Beste bezoeker LET OP!

Om alles in deze tijd van corona zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen, hebben wij (Stichting Sport- en Dorpscentrum Vaassen) een aantal spelregels opgesteld voor wat betreft het zwemmen bij Zwem- en sportcentrum de Koekoek. U gaat naast onze algemene voorwaarden akkoord met deze spelregels, zodra u een les/tijdvak reserveert.

 1. Blijf thuis als u de afgelopen 24 uur een van de volgende (ook milde!) symptomen heeft:
 • Neusverkoudheid
 • Hoesten
 • Benauwdheid
 • Koorts
 • Reuk- en/of smaakverlies
 1. Blijft thuis als iemand in uw huishouden koorts (vanaf 38ºC) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag u weer komen zwemmen.
 2. Blijf thuis als u het nieuwe coronavirus heeft gehad en dit de afgelopen 7 dagen is vastgesteld in een lab.
 3. Blijf thuis als u de afgelopen 14 dagen in contact bent geweest met een huisgenoot of gezinslid die klachten van het nieuwe coronavirus had.
 4. Houd de door het RIVM voorgeschreven afstanden aan: 1,5 meter voor personen ouder dan 18 jaar.
 5. Ga direct naar huis wanneer er tijdens de AquaSportles klachten ontstaan zoals:
 • Neusverkoudheid
 • Hoesten
 • Benauwdheid
 • Koorts
 1. Kom alleen naar Zwem- en Sportcentrum De Koekoek op vooraf besproken tijden. Dit betekent maximaal 10 minuten voor aanvang. Komt u na aanvang van de les of tijdvak waarvoor u heeft gereserveerd, dan kunt u niet meer naar binnen.
 2. Douche voor en na de les thuis. De douches in het zwembad zijn buiten gebruik.
 3. Trek thuis uw badkleding al onder de gewone kleding aan.
 4. Neem de bevestiging van uw geboekte les altijd mee naar het zwembad. Deze laat u voorafgaand de les aan de receptionist(e) zien. Heeft u geen bevestiging bij u, dan kunnen wij u helaas niet toelaten.
 5. Heeft u een meerbadenkaart of zwemleskind en heeft u de kortingscode gebruikt bij het reserveren van uw les/tijdvak? Dan bent u verplicht uw meerbadenkaart/zwemleskaart mee te nemen naar het zwembad. Bij de receptie wordt deze afgewaardeerd. Blijkt de meerbadenkaart leeg te zijn? Dan bent u verplicht deze ter plekke op te waarderen, zodat wij het verschuldigde bedrag alsnog kunnen afschrijven.
 6. Reserveert u voor het recreatief zwemmen voor meer dan één persoon? Dan dient u de namen van alle personen waarvoor u reserveert, te noteren in het opmerkingenveld van de bestelling. Wordt u na het recreatief zwemmen gebeld in verband met een coronageval? Dan bent u er zelf voor verantwoordelijk dat degenen waarmee u gezwommen hebt, op de hoogte worden gesteld.
 7. Desinfecteer bij binnenkomst van het zwembad uw handen.
 8. Volg de aangegeven route en houd 1,5 meter afstand van elkaar.
 9. Uw kleding mag niet blijven liggen of hangen in de kleedruimten. U neemt uw kleding mee in een (sport)tas en zet deze na het omkleden neer op de daarvoor bestemde plaats.
 10. Verlaat direct na het zwemmen de accommodatie zo spoedig mogelijk via de routing naar de aangewezen uitgang.
 11. U kunt alleen een les/tijdvak reserveren via ons online reserveringssysteem.
 12. Verschijnt u niet in de les (met of zonder afmelding), dan vindt er geen restitutie plaats. Ook als u nog gezond was toen u de les reserveerde en tussen de reservering en de les één van bovenstaande symptomen hebt gekregen!

Ter aller tijden kunnen de lessen, tijden en spelregels gewijzigd worden. Lees deze daarom bij iedere reservering goed door!